Welkom!

bebatVerzamelen van lege batterijen

Op school verzamelen we lege batterijen.  Met de opbrengst kan de school spel- en didactisch materiaal aankopen.

Deze maand tellen onze punten dubbel!  Joepie!!!!   Help je mee verzamelen?

newsletter bebat dubbelepunten 01 0

dikke truiendag 2017Dikke truiendag

Vrijdag 17 februari gaat de verwarming op school een beetje lager.  De leerlingen brengen een sjaal mee voor een leuke activiteit.

Meer info: http://www.dikketruiendag.be

Klik op het deksel van de frigobox om meer foto's te zien.

opstap naar secundairOp stap naar het secundair onderwijs

Deze week zal TV Oost (StadsTV) dagelijks een fragment uitzenden omtrent ‘bijzondere richtingen’ in de Lokerse secundaire scholen. We krijgen mooie beelden uit het Atheneum, het Technisch Atheneum, de VLOT-scholen (campus VTI) en BUSO De Karwij te zien. Het zijn richtingen die we minder kennen, nieuw of net heel bijzonder zijn. Donderdag tenslotte komt ook het CLB in beeld, dat aan de slag gaat met leerlingen rond het thema studiekeuze.We promoten hierbij ook onze infoavond ‘Op stap naar het Secundair Onderwijs’ van 21/2, een samenwerking tussen alle secundaire scholen, CLB’s, het LOP en de Stad.De filmpjes zullen ook te bekijken zijn op de facebookpagina van de Dienst Samenleving.

Kleuterposter kleinMannequin challenge

De kleuters van de 3de kleuterklas maakten samen met juf Febe dit leuk filmpje.

Klik op de voetbal om het filmpje te zien.

bebatVerzamelen van lege batterijen

Help je mee verzamelen?

recycaVerzamelen van inkt-cartridges

Op school verzamelen we inkt-cartridges.  Met de opbrengst kan de school spel- en didactisch materiaal aankopen.

Help je mee verzamelen?

onzevaderHet nieuwe Onze Vader

Klik hier.

Sint 2016 klein 078Sint en Piet op bezoek

Geniet van de foto's.

Bengelupdate

Bengelupdate november 2016

Klik hier om onze laatste Bengelupdate te lezen.

Eerlijkheid kleinJaarthema: Speel-goed

Maandpunt oktober: eerlijkheid

Deze maand vertelden Magda en Dannie ons dat het belangrijk is om altijd eerlijk te zijn tegenover iedereen.  Hier zullen alle bengels deze maand extra hun best voor doen.

Kleuterposter kleinMaandpunten kleuters

SEPTEMBER:“Tring Tring Tring daar gaat de bel, flink in de rij dat lukt ons wel!”

OKTOBER:“Heb je een probleem, zeg dan stop! We lossen het samen op!”

een dagje geen school1

Vrijdag 30 september - pedagogische studiedag

Maandag 3 oktober - lokale verlofdag

GEEN SCHOOL VOOR DE LEERLINGEN!!!

kok

Warme maaltijden

Klik op onze kok om het menu te raadplegen.  Je vindt het menu van de volgende maand ook terug bij 'Info' Menu warme maaltijden.

Goede afspraken maken goede vrienden kleinJaarthema: SPEEL-GOED

Dit jaar leggen we de focus op goed spelen.  Magda en Dannie komen iedere maand langs om te tonen hoe het moet.

Joomla Templates - by Joomlage.com