Welkom!

Bengelupdate

Bengelupdate november 2016

Klik hier om onze laatste Bengelupdate te lezen.

Eerlijkheid kleinJaarthema: Speel-goed

Maandpunt oktober: eerlijkheid

Deze maand vertelden Magda en Dannie ons dat het belangrijk is om altijd eerlijk te zijn tegenover iedereen.  Hier zullen alle bengels deze maand extra hun best voor doen.

Kleuterposter kleinMaandpunten kleuters

SEPTEMBER:“Tring Tring Tring daar gaat de bel, flink in de rij dat lukt ons wel!”

OKTOBER:“Heb je een probleem, zeg dan stop! We lossen het samen op!”

een dagje geen school1

Vrijdag 30 september - pedagogische studiedag

Maandag 3 oktober - lokale verlofdag

GEEN SCHOOL VOOR DE LEERLINGEN!!!

kok

Warme maaltijden

Klik op onze kok om het menu te raadplegen.  Je vindt het menu van de volgende maand ook terug bij 'Info' Menu warme maaltijden.

Goede afspraken maken goede vrienden kleinJaarthema: SPEEL-GOED

Dit jaar leggen we de focus op goed spelen.  Magda en Dannie komen iedere maand langs om te tonen hoe het moet.

Nieuwsbrief logoNieuwe info

Lees hier meer over wijzigingen naar volgend schooljaar toe.

affiche schoolfeest 1516 kleinSchoolfeest

De foto's staan online.  Je kan je selectie maken bij foto's --> schoolfeest 2016.
Ook nog een superdankuwel voor onze schoolfotograaf.  De foto's zijn prachtig.  Geniet volop van de reportage.

werkman 3Renovatie

Hier vind je het laatste nieuws over de renovatie.  Je vindt dit nieuws ook onder 'Info'.

Klik op de helm van de werkman om meer foto's te zien.  Of via het menu 'Foto's'.

affiche schoolfeest 1516 kleinSchoolfeest

Klik op de foto om het programma te bekijken.

Inschrijven voor de BBQ kan via dit formulier.

belangrijk bericht

Scholen blijven morgen open

Naar aanleiding van de aanslagen in Brussel en Vlaanderen, krijgt je deze derde Schooldirect-update. Volgens de nu beschikbare informatie, zijn er geen indicaties dat scholen geviseerd worden. Dat betekent dat scholen tot nader order morgen gewoon open zijn. De Nationale Veiligheidsraad komt later vandaag wel nog samen. Mocht dat leiden tot aangepaste maatregelen, verneem je dat meteen via een nieuwe Schooldirect. Onderwijsminister Hilde Crevits vraagt om tot nader order enkele voorzorgsmaatregelen in acht te nemen en extra waakzaam te zijn.

Meer info.

werkman 3

Renovatie

Hier vind je het laatste nieuws over de renovatie.  Je vindt dit nieuws ook onder 'Info'.

Musical vrij 097Musical

De musical was ook dit jaar een succes.  Dankzij onze huisfotograaf kunnen we opnieuw genieten van acteerprestaties van onze leerlingen. Dankjewel daarvoor.  Via het menu vind je de foto's terug of via deze link.  Foto's vrijdag of zaterdag.

Schoolinzicht

School in zicht

Maandag mochten we de eerste groep ouders verwelkomen.  TV-OOST maakte een leuk filmpje.

CKG logoLIFT-project

opstap naar secundairInfoavond
'op stap naar het secundair onderwijs'

Op dinsdag 23 februari om 19.30 uur is er in het Cultureel Centrum een infoavond voor ouders die, samen met hun kind, een keuze voor het secundair moeten maken.

Voor wie: de ouders van klas 6 en de leerlingen.

Programma:

Wat na de basisschool? (Herbert Beuseling– VCLB en Astrid De Bisschop – CLB GO!)
Inschrijven op school (Katrien De Boyser – Ministerie van Onderwijs - LOP)
                                                       Infostandjes van de Lokerse secundaire scholen + mogelijkheid tot persoonlijke vraagstelling

Sint 13 klein 108Sint op school

Bekijk hier het filmpje

SchoolinzichtSchool in zicht

Hier vind je de affiche en de nieuwe folder.

kinderopvang

Infoavond Patjoepel

Wanneer: maandag 30 november tussen 17.00 en 18.00 uur

Wie: Al nieuwe kindjes die kandidaat zijn voor buitenschoolse opvang

Wat: uitleg werking buitenschoolse opvang (breng- en afhaalmomenten, visie, 4-uurtje, vakanties, schoolvrije dagen, ...)

Waar: Jeugd- en sportcomplex, Sportlaan 2 Lokeren

Tel.: 09/340 96 08 of 0491 13 23 91

ballonnenBallonnen voor vrede

Vandaag stuurden we meer dan 250 vredeswensen de lucht in.  Met deze actie willen ons Bengels een halt toeroepen aan het zinloos geweld in de wereld en steun betuigen aan de familie van de slachtoffers in Parijs.

Radiobericht - Nieuwsflash - Foto's

kok

Warme maaltijden

Klik op onze kok om het menu te raadplegen.

BengelupdateBengelupdate oktober 2015

Klik hier om onze laatste Bengelupdate te lezen.

Joomla Templates - by Joomlage.com